Besluitvorming!

Besluitvorming

Besluitvorming is altijd belangrijk. Een besluit neem je op basis van de kennis die je nu hebt. Vaak merk je pas later of je de goede beslissing hebt genomen.

Het is dus belangrijk om een goed en compleet beeld van je situatie te hebben, zowel emotioneel als financieel. Overzicht brengt vaak rust en duidelijkheid. 

Als je niet beschikt over alle voor jouw situatie belangrijke gegevens, loop je grote kans dat je een besluit neemt op basis van wat je weet….. En negeert wat je niet weet. Terwijl dat wel heel grote gevolgen kan hebben.

Ron Bults Mediation helpt bij besluitvorming en probleemoplossing. Hoe? Door je bewust te maken wat voor jou echt belangrijk is! Zo komt alle relevante informatie op tafel, problemen worden duidelijk benoemd en er ontstaat er ruimte voor oplossingen.

Vaak worden de beste besluiten onbewust genomen. Belangrijk hiervoor is dat er voldoende rust en ruimte is om je geest hierover te laten beslissen.

Kom je er zelf niet uit? Bel ons en maak een afspraak voor tips and tricks in een eerste (gratis) gesprek. We helpen je graag verder!