Echtscheidng van A tot Z

Je echtscheiding van A tot Z geregeld

Bij scheiden in Meppel word je scheiding vakkundig, zorgvuldig en snel geregeld. Geen dure advocaten, geen juridische rompslomp maar zelf de regie houden. Dat zorgt samen met mijn begeleiding als MfN Familiemediator voor een betere en goedkopere oplossing.

Natuurlijk blijft een scheiding lastig en vaak een emotionele rollercoaster. Je had aan het begin van je relatie niet gedacht dat je nu zou stranden. Dat roept ook vaak een gevoel van teleurstelling op. Samen met de zorgen over een onbekende toekomst kan dat lijden tot een gevoel van onmacht en hopeloosheid.

Erover praten met vrienden of familie is soms moeilijk of leidt tot ongewilde adviezen. Een professionele mediator kan dan uitkomst bieden. Je krijgt zicht op je financiën en je huidige situatie. 

Ook krijg je de ruimte om je emoties te uiten en te ontdekken hoe je werkelijk denkt en voelt over je relatie. Je ontdekt hoe je zover bent gekomen.

Dat geeft het inzicht en de rust om goede keuzes over je toekomst te maken.

Een scheiding bij mij, Ron Bults, is inclusief een professionele alimentatieberekening, een uitgebreid ouderschapsplan (indien nodig) en een convenant waar al jullie afspraken duidelijk in worden weergegeven.

Na het tekenen van jullie convenant wordt dit door onze advocaat opgestuurd naar de rechtbank. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank. Na ongeveer 3 weken ontvang je de beschikking van de rechtbank. Door onze advocaat wordt een verklaring van berusting toegestuurd. Na het ondertekenen hiervan en het inschrijven in de burgerlijke administratie van de gemeente is de scheiding officieel.

Met mediation wordt het niet leuker, wel makkelijker. Bel of mail voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Ron Bults
Echtscheidingsspecialist