Echtscheiding en Mediation in Meppel

Geen gedoe met dure advocaten, geen ingewikkelde vechtscheiding waar de kinderen de dupe van zijn, gewoon je scheiding goed regelen.Snel, eerlijk en zonder gedoe.

Dat kan met mediation. Als MfN scheidingsspecialist en ervaringsdeskundige begeleid ik het hele traject van jullie scheiding van A tot Z. Ik weet waar jullie tegen aanlopen en welke valkuilen er zijn. En al lijkt het soms moeilijk of zelfs onmogelijk, een scheiding is ook een nieuw begin.

Met mediation je scheiding regelen betekent dat je met een onafhankelijke en onpartijdige deskundige het gesprek aangaat met je aanstaande ex. Zo kun je zaken bespreken die anders niet lukken en komen alle dingen aan bod die nodig zijn om te bespreken. Jullie moeten namelijk wel verder met je leven,. ook na je scheiding gaat het leven gewoon door.

 Door het scheppen van financiële duidelijkheid, zoals vaststellen van alimentatie en eventuele aanspraken op huurtoeslag, zorgtoeslag en andere toeslagen, krijg je weer zicht op je  toekomst. Zo kan je weer plannen maken en positief werken aan een nieuw begin.

Kosten van mediation zijn veel lager dan die van een advocaat. Zeker als je in aanmerking komt voor een toevoeging. Dan kost mediation € 56,00 of € 112,00 per persoon. 

Vraag je je af of mediation geschikt is voor jou? Bel of mail gewoon voor een vrijblijvende kennismaking. Praten helpt en kost (de eerste keer) helemaal niets. En ik zorg voor koffie of thee.

Ron Bults
MfN Echtscheidingsspecialist

Een beller is sneller: voor direct contact bel je 06-25062928!

Ron Bults Echtscheidingsspecialist