Scheiden, hoe gaat dat?

Scheiden, hoe gaat dat?

Een echtscheiding zet je leven op zijn kop. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de kinderen, familie en vrienden. Er breekt een onzekere periode aan, die veel vragen oproept. Emoties als boosheid en verdriet spelen vaak een grote rol. Hoe pak je je scheiding aan? Waar moet je beginnen?

 

Antwoord op al je vragen

Als MfN mediator en ervaringsdeskundige heb ik een jarenlange ervaring in het begeleiden van scheidingen en conflicten in de regio Zwolle, Meppel, Steenwijk en Hoogeveen. Ik help jullie met advies, begeleiding en mediation. Door onze samenwerking met specialisten vormen wij een vast aanspreekpunt voor alle vragen. Wij helpen je met de gehele echtscheiding. Van het begin tot het einde. Alles onder één dak. Dat is Scheiden van begin tot het einde!

 

Heb je moeite om de scheiding te verwerken?

Hannette is een ervaren mediator en personal coach en weet als geen ander om samen met jou te ontdekken hoe je weer verder kunt na je scheiding. Omdat we vinden dat een scheiding ook een nieuw begin is krijg je tijdens of na het mediation traject een gratis coaching gesprek met Hannette.

 

Scheiden is ook een nieuw begin!