Scheiden Zonder

Dure Adcovaat?

Scheiden in Meppel zonder Advocaat

Geen gedoe met dure advocaten maar samen een professioneel en deskundig mediator. Als ervaren MfN scheidingsspecialist begeleid ik jullie scheiding in Meppel e.o. van A tot Z.

Daar heb je geen advocaat voor nodig. Wel de bereidheid om er samen uit te komen. En dat is niet altijd makkelijk. Door goed naar jullie beiden te luisteren en eventueel hoogoplopende emoties in goede banen te leiden, breng ik jullie dichter bij elkaar. Zodat jullie zelf op zoek kunnen naar de beste oplossing.

Soms verloopt de communicatie tussen partijen zo moeizaam dat ze er samen niet meer uitkomen. Als mediator breng ik het gesprek weer op gang. Maar ook als mensen hun emoties al grotendeels hebben verwerkt kan ik als “scheidingsspecialist” veel voor ze betekenen. Door het maken van goede, eerlijke en duidelijke afspraken is het weer mogelijk de aandacht op de toekomst te richten en een vervelende periode goed af te sluiten.

Wil je scheiden maar weet je nog niet precies hoe? Durf je het nog niet uit te spreken tegen je partner? Bel gerust voor een afspraak. Bij ons aan tafel kun je veilig vertellen wat je dwars zit.
 
Bel of mail voor een afspraak. Kennismaken is gratis!